Partnerzy główni

Delta Shop

Sklep Airsoftowy i profesjonalny serwis replik ASG w Warszawie.

WMASG

WMASG - pierwsza strona zrzeszająca graczy ASG w Polsce. Do tego, jak się okazuje - największy na świecie portal poświęcony airsoftowi.

Airsoft Polska

Naszywki.pl

Haftem komputerowym i produkcją naszywek zajmują się od 1995 roku. Z biegiem czasu stale rozszerzają swoją ofertę, umiejętności oraz park maszynowy.

Wataha Press

Oprawa fotograficzna dla imprez Airsoftowych

Gear Addicts

Portal dla ludzi uzależnionych od dobrego sprzętu. Zapewniamy duże dawki autorskich zdjęć, recenzji i testów!

Gear Inferno

Miejsce gdzie znajdziecie opisy sprzętu, który nie zawsze kosztuje grube miliony.

Teamy ASG

RAMS

RAMS jest grupą Airsofotwą zrzeszającą fanów tego rodzaju aktywności. W grupie śmiało odnajdą się również osoby o zacięciu militarnym oraz survivalowym.

Waran

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

RAMS

SARMAT to grupa z powiatu Mławskiego. Jej członkowie to ludzie których połączyła życiowa pasja, tj. zainteresowanie szeroko pojmowanym militaryzmem.

RAMS

TW2 to nieformalna grupa ludzi, których założeniem jest stałe podnoszenie kwalifikacji, rozwój i realizacja pasji związanych z tematyką taktyczno – militarną

Extreme Store team

2nd CEB Airsoft Team

Polska drużyna airsoftowa, milsimowa i rekonstrukcyjna wzorująca się na 2 Batalionie Inzynieryjnym Marines z lat 2001-2002

Wybrańcy Piekieł

Wybrańcy Piekieł jedna z najstarszych ekip w Wielkopolsce uczestnicząca w imprezach Airsoftowych na terenie Polski, nastawiona na dobrą zabawę.

Wolna Kompania

Warszawski team Airsoftowy dzialający od 2006 roku

Iron Ravens

IRAT to grupa powstała na skutek fuzji dwóch ekip w 2017 roku. Początkowo zrzeszała około 10 doświadczonych osób z środowiska Warszawskiego ASG.

XII Legion Team ASG

.

"XII LEGION" jest nieformalną grupą zrzeszającą osoby, które łączy wspólna pasja - ASG

Military Operation Rescue Team

Military Operation Rescue Team jest ekipą airsoftową zajmującą się głównie "taktyką czerwoną" oraz organizacją imprez airsoftowych.

.
Drużyna ASG skupiająca ludzi chcących rozwijać swoje zamiłowanie do tematyki szeroko pojętych militariów.

Los Renegados

“Los Renegados” to coś więcej niż team - to nieustanne poszukiwania najlepszych rozwiązań sprzętowych, permanentny tuning replik, pęd ku poszerzeniu wiedzy i wreszcie - filozofia życia (AWŚ )

co2collective

Fundacja Pretorians

Fundacja na Rzecz Rozwoju Kultury i Aktywności Fizycznej Pretorians

Los Renegados

Drużyna 3V istnieje od 2008 roku. Ojcami założycielami byli Artur Moris Stępień, Grzegorz Radwan Zarychczyński i Adam Szymo Szymański. Od początku istnienia naszej ekipy staraliśmy się...

10th SHADOWS

co2collective

Imprezy ASG, repliki, części serwisowe, amunicja, dodatki do rozgrywek, naszywki, odzież.

Śnieżna Pantera

.
Są grupą, która ukierunkowana jest na szkolenie pod kątem milsimów (airsoftowych symulacji wojennych). Ich treningom czy misjom towarzyszy zawsze sporo humoru i żartów.

Los Renegados

Od kilku lat udało im się rozwinąć w sposób, którego nikt się nie spodziewał. Zorganizowali szereg imprez, czy to dużych, czy małych. Do ich osiągnięć można zaliczyć cykl „Operacji Wirus” i „Wojnę na Bałkanach”.

Firmy i organizacje

SPartners

.

Obsluga Informatyczna, szkolenia z programów biurowych i graficznych

Team99 Academy

Misją Team99 jest tworzenie zgranej społeczności pasjonatów strzelectwa długodystansowego, gdzie doświadczeni strzelcy wspólnie z początkującymi będą mogli doskonalić swoje umiejętności oraz dzielić się radością z sukcesów.

Fort Knox War Zone

.

Organizacja spotkań Air Soft Gun, Paintball oraz Laser Tag.

Kuźnia Peruna

.

Poczuj na własnej skórze czym jest survival! Imprezy integracyjne, gry scenariuszowe, szkolenia wojskowe i wiele innych atrakcji!