Nasze działania:

Fundacja Bracia swą działalność rozpoczęła już w 2015 roku organizując różnego typu akcje społeczne, akcje te na celu mają wsparcie osób potrzebujących na terenie kraju ale i organizacje różnego typu wydarzeń szkoleniowych, kulturowych oraz patriotycznych, oczywiście stale wspierając naszych podopiecznych. działania społeczne to nardzo ważny element naszej fundacji iż wsparliśmy już setki rodzin, zorganizowaliśmy setki wydarzeń i stale wspieramy podopiecznych. Natomiast od 2021r. organizujemy takie wydarzenia jak " BIEG WETERANA " oraz "GALA SPORTÓW WALKI WETERAN", stale opiekujemy się lokalnymi miejscami pamięci dbając o historie i Polskich Bohaterów, stale wspieramy potrzebujące rodziny organizując im pomoc jaką potrzebują na współpracy z lokalnymi OPS, stale razem z oGROMna pomoc organizujemy akcje charytatywne dla małych wojowników walczących o życie i zdrowie . STALE BĘDZIEMY DLA PAŃSTWA DZIAŁAĆ !

aaaaa

Zrealizowaliśmy takie akcje jak:

• wsparcie paczkami żywnościowymi blisko 2000 osób,
  • wsparcie paczkami odzieżowo-zabawkowymi blisko 500 osób,
  • umeblowanie i odnowienie blisko 100 mieszkań,
  • zorganizowanie blisko 150 szkoleń, warsztatów i wydarzeń,
  • uczestnictwo i wspiercie dziesiątek różnych wydarzeń o charakterze sportowo/kulturowym jak i patryiotycznym
  • uszycie blisko 30 000 maseczek na rzecz społeczeństwa lokalnego oraz szpitali
  • dostarczanie posiłków i środków bezpieczeństwa służbom mundurowym i ratownikom
  • stała współpraca z psyhologiem, dostępnym dla osób potrzebujących
  • odwiedziny blisko 50 chorych dzieci wraz ze Świętym Mikołajem