Darowizny

Fundacja Bracia jest organizacją non-profit i utrzymuje się z wyłącznie z darowizn, zbiórek publicznych oraz zapisów pochodzących od ofiarodawców. Nasz główny cel statutowy to wsparcie osób w trudnej sytuacji życiowej, często po różnego rodzaju wypadkach i urazach, które wymagają długotrwałego leczenia. Jednorazowe zbiórki środków nie pozwalają na zachowanie ciągłości drogich terapii a w efekcie szybszego powrotu do zdrowia. Fundacja opiera się o tzw. crowd funding – finansowanie przez tłum – jeżeli ktoś chciałby wspierać działania organizacji to prosimy o co miesięczny przelew (stały) w wysokości drobnej kwoty, która absolutnie nie naruszy budżetu domowego. Jeżeli w środowisku zbierze się nas kilkaset osób, to będziemy w stanie zdziałać bardzo, ale to bardzo dużo. Darczyńcy mogą na bieżąco obserwować działania Fundacji, poznawać efekty naszej pracy oraz swojej pomocy. Za wszystkie, nawet te najmniejsze wpłaty – serdecznie dziękujemy – przybliża nas to do celu.

Zarząd fundacji nie pobiera stałego wynagrodzenia z tytułu pełnienia funkcji.

Darowizny prosimy kierować na konto fundacji:

Odbiorca:

Fundacja Bracia
ul. Kościuszki 25/22
05-300 Mińsk Mazowiecki

Bank:

Nr konta bankowego:  87 1750 0012 0000 0000 4095 8727

Tytułem: Darowizna na cele statutowe

Dla przelewów z zagranicy:

PL xx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx

Właścicelem oraz twórcą grafik jest portal